keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Sivuilta 75 - 76: Ällötysteeveevinkki
Kauan sitten ostin alelaarista Sapphiren Ponnista! -kirjan. En tiennyt kirjasta mitään - vasta hiljakkoin kuulin, että kirja on palkittu ja kiitetty teos. Luin kirjan ja ällötti niin paljon, että vastaavaa inhotuskokemusta ei tullut kuin seuraavan kerran vuosien päästä, Jonathan Safran Foen Eläinten syömisestä -kirjan kohdalla. Jollain muuttoreissulla (olen muuttanut elämässäni 18 kertaa) sitten "unohdin" Ponnista-kirjan jonnekin, kun jotenkin en vain halunnut sitä hyllyyni. Lapsellista?

Tästäkin huolimatta aion tänään katsoa Teemalta tuon kirjan pohjalta tehdyn elokuvan, Precious. Katso sinäkin. Tieto toki lisää tuskaa mutta no pain no gain. Kuva ja lisätietoa täältä:  http://teema.yle.fi/ohjelmat/juttuarkisto/precious-16

Sivuilta 75 - 76:

Itkun tukahduttaminen ei kuulosta pahalta, eihän siinä käytetä väkivaltaa. Mutta paha se on. Millainen aikuinen tulisi pojasta, joka komennetaan olemaan itkemättä? Kun on viisikin vuotta nieleskellyt itkuaan ja tunteitaan, tekeekö sen jälkeen mieli rakentaa pommi ja räjäyttää se ostoskeskuksessa?
Huomasin pojan tiksien taas pahentuneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti