maanantai 29. huhtikuuta 2013

Sivuilta 112 - 115: Valovoimainen ihminen syntyy meikillä


previewfile.jpg.ashx
Jotkut ihmiset loistavat väkijoukon keskeltä. He säteilevät, erottuvat muista, kiinnittävät katseet itseensä. Mistä se efekti oikein syntyy?

Olen työssäni liikkunut monenlaisissa tapahtumissa, joissa on ollut mukana jokin kyseiseen tapahtumaan sopiva stara pääpuhujana/esiintyjänä. Se voi olla ammattiliiton maakuntapäivä tai eläkkeensaajien etujärjestön syyskokous. Tai hevosurheiluharrastajien virkistys- ja ideointipäivä, mitä tahansa.

Kun päivän päätähti saapuu, se huomataan. Missi, esiintymiskouluttaja, ministeri, tositeeveetähti, laulaja, julkkiskokki jne. Täysin epätieteellisen, empiirisen tutkimukseni perusteella väitän, että yleensä nämä starat erottuvat rahvaasta vahvalla, huolitellulla meikillään. Siis jos ovat naisia. Mikään sisäinen loisto ja tähteys ei olekaan heidän juttunsa, vaan kunnollinen meikkivoide! Nyt en todellakaan voi sivuuttaa meikkivinkkejä sisältäviä blogeja enää. Hyvällä meikillähän voi rakentaa vaikka mitä.

Kuvassa Emmerdalen hahmo Cain meikissä. Kuva: itv.com

****
Kirjaakin olen kirjoittanut. Näin sivuilta 112 - 115:

Aivan viime viikkoina, samaan aikaan kun peilikuva lakkasi pikkuhiljaa näkymästä, hän oli ruvennut häpeämään. Hän kykeni selittämään muuttumistaan usean kuukauden ajan suhtautumalla kysymyksiin huvittuneesti ja arvoituksellisesti. Aivan kuin olisi halunnut antaa ymmärtää, että muutos oli tietoinen taktiikka, salaliitto nakertaa järjestelmää sisältä päin. Hän muisti entisestä elämästään, miten olla zen, ja hän harjoitteli siihen kuuluvia  ilmeitä peilin edessä. Oletko hylännyt periaatteesi, Aika Pekka? Söi Mäkkärissä - katso kuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti