tiistai 2. huhtikuuta 2013

Sivut 87 - 88: Keski-ikäiset bailaavat noloimmin


lawson.jpg
Viikon ihmettelyt TOP 5:

1. Muusikot ovat aika vetovoimaisia. Joku siinä vaan on, kun mies osaa soittaa. Ei sitä tavan junttieinari osaa. Olisiko Anssi Kelan näköinen mikrotukihenkilö oikein mitään?

2. Nigella Lawson saa ruuanlaiton näyttämään niin pornolta. Miten ihmeessä? Tähän ei Sukula pysty eikä edes oma knallipäinen hepsankeikkamme Sara La Fountain.

3. Liza Marklundin Uutispommi on ensimmäinen lukemani dekkari yli kymmeneen vuoteen. Miten olen saattanut luulla, että dekkarigenre pitää sisällään missmarplemaisia stooreja, joissa hovimestari on syyllinen tai jaarituksia, joissa Stephen King kertoo sivukaupalla tarkoituksettomista sivuhenkilöistä.

4. Olen luullut juttukeikkojeni venähtävän liian puheliaiden valokuvaajien vuoksi. Nyt opin, että keikat venyvät myös tuppisuukuvaajan seurassa. Vika on siis minussa?

5. Miten yli kolmekymppiset juhlivat? Niin, ettei se näytä mäkikotkien exien kokoontumisajolta tai kotoaan kerran vuosikymmenessä ulos päästettyjen luokkakokoukselta? Esimerkiksi keski-ikäisten kesäinen juhlatanner, Porin Kirjurinluoto, on usein melko rumaa katseltavaa. Miten se tehdään tyylikkäästi?

Jälkimmäistä opiskelen tulevana viikonloppuna kaukana kotoa. En tiedä, osaanko, sillä olen havainnoinut aikuisten juhlintaa lähinnä Nigella Lawsonin kokkiohjelmista. Ensin rakennetaan hieno menu, ruokalajeja joita syödessä suusta purskahtaa (aistillisesti!) jotain, sitten kiemurrellaan kotelomekkoon, nostetaan tissit pystyyn ja hohotellaan pienissä ryhmissä drinkkejä siemaillen.

Sivuilta 87 - 88:
****
Sisältä talo oli kuin Me Stallarit -ohjelman kulissi. Ruskean samettisohvan takana olevassa kirjahyllyssä oli Kodin Suuri Tietosanakirja -sarja, osat 1 - 8. Teki mieli katsoa, ovatko kirjat ontto pahvilavaste. Hyllyssä oli kohta, jonka taustalla oli peiliä. Peilihyllyssä oli kokoelma Ultima Thule -laseja. Puolillaan oleva viskikarahvi näytti unohtuneen J.R. Ewingiltä. 
Rakastuin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti