keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Terveiset homokammoisesta Perä-Suomesta (Sivulta 117)

Venla Hiidensalon Mediahuora-kirjassa (2012) esiintyi puolue nimeltä Peräsuomalaiset. Minä elän peräsuomalaisten keskellä.

Asun Ilkka-lehden levikkialueella ja kuulkaa: lehden premisivulla oli kolmisen viikkoa sitten kuva lesboparista. Sisäsivulla oli juttu tästä kauhajokisesta pariskunnasta. He kertoivat kokemistaan ennakkoluuloista ja siitä, millaista on elää seksuaalivähemmistön edustajana Kauhajoella. (Ei helppoa.)
Yhä vaan, viikkoja jutun julkaisun jälkeen, lehden yleisönosastolla on kirjoituksia, joissa yökkäillään, että Olipa mauton veto Ilkalta. Kyllä nyt menee tilaus peruutukseen.

Se on aivan totta ja elävää elämää tämä ihmisten ennakkoluuloisuus, tiukkapipoisuus, suvaitsemattomuus ja tekopyhyys. Ei mitään vitsiä, vaan täyttä totta ja tätä päivää.
Miltä kuulostaa? Alkaa se Stubbin ja kumppaneiden mannekeeraama parin vuoden takainen Se muuttuu paremmaksi -kampanja avautumaan.

****
Sivulta 117:
Homot on parempia ihmisiä. Näkeehän sen kaikesta. Ei homot avaa turvekaivoksia tai turkistarhoja. Olispa yhä useampi homo, Timo saarnasi. Homomyönteisyys rikkoi Timon kaavaa. Hänestä ei saanut mitään otetta edes vuosien jälkeen. Miten mies, joka tuomitsi lähes kaikki ja kaiken, hehkutti homoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti