sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Festarit joilla voisi vielä käydä (Sivuilta 156 - 157)


Kuvassa olen ns. perunateatteriin lähdössä. Istutin perunaa (hävettävän myöhään, survivalisti minussa lyö itseään) ja toivon, että se esittäisi parastaan ja voittaisi riekkuvan rikkamaton.

Asuinpaikkakuntani rokkiylpeys on Provinssirock. En ole käynyt siellä vuosiin, se on liian lähellä kai ja olen myös liian epäkiiinnostunut nykyajan artisteista. Blur lienee Provinssin päätähti, ja sen (Song2!) tahdissa olen kyllä nuoruudessa hyppinyt, mutta antaa olla taaskin.

En ole kovin kokenut festarikävijä. Olen kokenut vain Rantarockin (juu se on jo kuollut mutta aina kun se eli, olin siellä), Provinssin, Ankkarockin, Tuskan, Pori Jazzin ja Ruisrockin. Tangomarkkinoilla olen ollut, mutta todellakin vain työasioissa.

Vaikka olen tällainen hippikin ja nimimerkkini on Mari Johanna, en ole koskaan ollut Faces-festareilla. Vaikka ajatukseni ovat kulutusvastaiset ja vaikkajamitä, batiikkivärjätyissä vaatteissa viihtyvien ihmisten seura oudoksuttaa.

****

Sivuilta 156 - 157:

Ensimmäistä kertaa elämässäni teki mieleni lyödä. Ei mitään läpsimistä avokämmenellä. Nyrkki puristui ja halusi pamahtaa poskiluuhun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti