torstai 31. tammikuuta 2013

Sivu 31: Joka pieruaan pidättelee, se muutakin salaa


http://www.youtube.com/watch?v=RJ67O96P8sc

Amerikkalainen Mad-tv on ylihauska ja Stuart suosikkihahmoni. Teininä luin ahkerasti Mad-lehteä myöskin. Lainasin näitä lehtiä männävuonna ystävälleni, joka palautti ne seuraavana päivänä. Ei jaksanut lukea, ei ymmärtänyt. Sama kaveri jätti myös Pahkasiat ottamatta, vaikka tarjosin. Välimme ovat sittemmin viilentyneet. Ja aistin, että Mad-Pahkasika -välikohtauksella oli jotain tekemistä asian kanssa.

Eräänä aamuna kuuntelin tapojeni vastaisesti Suomipopin aamuohjelmaa (yleensä kuuntelen vain omaa hengitystäni), ja nauroin eräälle jutulle niin kovasti, että jalka lipsahti kytkimeltä ja sammutin autoni liikennevaloihin. Kyseessä oli pieruvitsi. Miten lapsellista ja anaalista! Juttu meni näin:
Aamuohjelman juontajat, se kuulu Jaajo mukaanlukien, kirjoittelivat muka taksikuitteihin taksirunoja. Lahjaksi taksikuskeille siis. Yksi runo kuului näin: Nyrkkiin pyydystän piarun. Sen kuskin naamaan hiaron.

Mikä tässä niin naurattaa en tiedä tosiaankaan mutta hervottomaksi veti. Madin huumori sentään kestää päivänvaloa, mutta tuo pierujuttu ei taida. Entäs tämä Tomi Björck -viestiketju. Taidanko sittenkin olla hieman vajaa? Ei se estä kirjoittamasta.

Sivulta 31:
****
Hän ei ollut saanut unta, sillä ruotsalaiset kilisivät liikaa. Meni muutama sekunti ennen kuin tajusin jutun vitsiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti