tiistai 3. syyskuuta 2013

Tiedotustilaisuus, jonka minäkin haluaisin nähdä (Sivuilta 234 - 242)

En ole koskaan ymmärtänyt, miksi uuden kännykän lanseeraaminen on salamavalojen välkyttelyn peruste. Pukumies vilahtaa lavalle jostain verhojen raosta, jättimäinen sali täynnä ihmisiä, eturivissä kuvaajaat tungeksivat. Aah ja ooh, nyt se pukumies pitää nakkisormissaan jotain pikkiriikkistä maailman kahdeksatta ihmettä: uusi Nokia Samea on ilmestynyt! Entistä paree kamera! Sisäänrakennettu ydinase! Kuvatakin voi!

Miksi kännykästä on tullut maailman tärkein tavara? Joidenkin mielestä. Itse pidän tärkeämpänä esimerkiksi kumisaapasta. Sen hyvyys on arjelleni todella tärkeää. Mutta kappas, Nokiahan voi nyt palata perusosaamiseensa eli kumisaappaiden valmistukseen. Tiedotustilaisuuden/lanseeraustilaisuuden konsepti olisi jotain tällaista:

* Rumpujen pärinää, valot sammuvat salista, pimeässä lavan keskelle lompsii joku.
* Hallituksen puheenjohtaja! Jalassaan uudet Nokian kumpparit! Kädessään erikoisversio, tuunattu läpikuultava nokialainen!
* Ooh ja aah! Salamat räiskyvät. Pj esittelee saapasta joka suuntaan.
* Saatesanoja: Toimintamme kulmakivenä on täydellinen lesti. / Nokia - connecting rural people / Personoi askeleesi, uuteen malliimme saa vaihdettavat kiristysnauhat / Astukaamme uuteen uljaaseen maailmaan

Sivuilta 234 - 242:

****
- - -
(Ei pysty. Olen niin hämmentynyt tästä Nokian uudesta käänteestä. Ei vaan irtoa ny.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti