sunnuntai 13. lokakuuta 2013

I see the light! I see the light!


Kaksi asiaa on tapahtunut viime päivinä. Ne ovat muuttaneet paljon.

1) Katselin televisiosta Mark Zuckerbergin Facebookista kertovaa dokumenttia. Olin nähnyt dokumentin jo aikaisemmin. Edelliselläkin katselukerralla tokaisin "Tarttis varmaan tulla pois Facebookista, tuohan on ihan syvältä". Ja kas, seuraavana aamuna Fb-tilini ei toimikaan. Ei aukea Liuska päivässä eikä oma profiilini.

2) Lainasin lainastoautosta Hanna-Riikka Kuisman teoksen Valkoinen valo.

Vaikutukset näistä edellämainituista: Minulla on yllättäen ylimääräistä aikaa kirjoittaa ja hioa romaanikäsikirjoitustani. Markin pitkä käsi ei minuun yllä. Olen myös keksinyt miten selkeytän kirjani liian vaikeita ja lukijalle siis tympeitä takaumia. Olen päätynyt kronologiseen järjestykseen! Eli takaumat ovat kokonaisuudessaan kirjan alkuosa, ikään kuin osa 1, aika ennen.

Oikeastihan aikaa on todella vähän, kuten jo Reijo Salminen aikanaan osuvasti sanoi. On deadlinea ja neuvolakäyntiä ja perunamaan pelastamista pakkasilta. Nyt vain on sellainen tilanne, että melkein, ellen olisi näin vastuuntuntoinen ihminen, sanoisin kaikelle muulle soromnoo ja kirjoittaisin vain. Siihen Gummeruksen kilpailuunkin on jotain 13 päivää enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti