perjantai 27. joulukuuta 2013

En ole enää yksin

Olen liittynyt salaseuraan nimeltään... ei, en voi paljastaa sen nimeä. Mutta kyllä vaan, olen nyt mukana kirjoittajaihmisten vapaassa yhteenliittymässä. Ja ei, salaseuraluonteestaan huolimatta kyseessä ei ole Kirjailijaliitto.

Avot. Kyse on siis pienestä ryhmästä, jossa kaikki harrastavat fiktion kirjoittamista. Jotkut menestyksekkäämmin, toisilla suosio ja julkaisupäätökset odottavat vielä häikäisevän loistavassa tulevaisuudessa. Seurasta on ollut apua jo nyt. Annamme siellä palautetta toistemme teksteistä.

Palautteesta puheen ollen, Gummeruksen romaanikilpailusta ei ole vielä kuulunut mitään. Mutta sivuillaan sanotaankin, että päätökset tehdään helmikuussa 2014. Muistelin tammikuuta, mutta eihän tässä tosiaan vielä tarvitse hötkyillä.

Hötkyilemättömyyden periaate ohjaa elämääni muutenkin. Se lisää stressiä. Tänä vuonna (keväänä) pitäisi nimittäin saada valmiiksi erään tekeillä olevan tietokirjan käsikirjoitus. Olen vältellyt projektiin uppoutumista usean kuukauden ajan. Se pahentaa tilannetta kaikin puolin. Tarvitsisin toimintaterapiaa.

Lisäksi olen saanut kutsun aikuisten naamiaisiin. Ajattelin pukeutua Jari Tervoksi.


3 kommenttia:

  1. Ja elän näköjään etunojassa, kun kirjoitan "tänä vuonna" kun tarkoitan vuotta 2014.

    VastaaPoista
  2. Voi ei! Jari Tervo oli varattu mulle! Ja siihen kirjoittamisahditukseen: sen kun istut alas ja alat kirjoittaa. Minulla työpöydän takana ilmoitustaulu ja siinä lappu: "Kaksi sääntöä noudatettavaksi. 1) Aloita. 2) Jatka." Ei vaan, onhan sinulla sata muutakin hommaa, ihan kaikkea ei ehdi heti.

    VastaaPoista
  3. Kuulin/luulin että korsetti ei kuuluisi Jari Tervon garderobiin, mutta mistäpä sitä noista kirjailijoista tietää.

    VastaaPoista